INSCRIPCIONS

INSCRIPCIONS PER A LA CINQUENA EDICIÓ DELS 10K i 5K de MOJA

 

PER REALITZAR LA INSCRIPCIÓ A LA CURSA 10K        

PER REALITZAR LA INSCRIPCIÓ A LA CURSA 5K          

ATENCIÓ: PER PREMIAR ALS MÉS MATINERS EL PREU DE LA INSCRIPCIÓ, FINS EL DIA 14 DE MAIG, SERÀ DE 8,00 EUROS. DES DE AQUESTA DATA FINS AL TANCAMENT D’INSCRIPCIONS, EL DIA 08 DE JUNY, EL PREU SERÀ DE 10,00 EUROS.

IMPORTANT: Els inscrits/es fins al dia 31 de maig tindran el dorsal personalitzat.

TANCAMENT D’INSCRIPCIONS: 08 de Juny de 2017

 

 

 

 

 

 

 

Arriba la CINQUENA edició dels 10k i 5K de Moja. En línies generals, en anteriors edicions, basant-nos en els comentaris i crítiques rebudes pels participants, considerem que els corredors i corredores van acabar satisfets amb allò que vam poder oferir-los. Aquest any, amb més il · lusió si cap, estem treballant perquè el que pogueu trobar de nou en la nostra cursa i al nostre poble us deixi un molt bon sabor de boca. Us donem les gràcies sincerament per apostar per nosaltres una vegada més.

Aquesta serà una cursa cronometrada mitjançant dorsal-xip

Les inscripcions queden limitades a 200 atletes a la cursa de 10K i 100 atletes a la cursa curta de 5K, on tots els participants s’emportaran en acabar la cursa una bossa del corredor amb diferents obsequis dels nostres col·laboradors. Avituallament sòlid i lìquid a l’arribada, i avituallament en el recorregut llarg (km 5 aproximadament).

Les inscripcions es podran fer per internet i també de forma presencial al preu de 08,00 euros fins al dia 14 de maig i de 10,00 euros fins al dia 15 de juny (tancament d’inscripcions).

4 respostes a INSCRIPCIONS

  1. Prova afegida al calendari de curses del blog.

  2. oscar ha dit:

    Bnit!!
    Es poden fer inscripcions a la de 10km el dia de la carrera al mati??

    Gracies

Deixa un comentari